Nieuws

Samenwerking met Fedris: De Piramide als erkend burn-out centrum

De Piramide zal als burn-out begeleidingscentrum instaan voor de preventie en begeleiding van burn-out. Onze groepspraktijk heeft een coördinerende rol binnen het begeleidingstraject dat werknemers aangaan. Het traject is een geheel van maatregelen die zowel op de persoon als op de werkomgeving gericht zijn. Dit traject past zich aan het individu en met steeds een nauwe samenwerking tussen alle behandelende hulpverleners en artsen.

Bekijk hier het online aanbod van De Piramide

 

Online therapie (scherm to scherm), korte programma's, therapeute Emma, Chat.

1.Online (face to face/scherm to scherm) therapie met één van onze therapeuten

Verschillende therapeuten zijn vertrouwd met online dienstverlening. De Piramide biedt cliënten alzo de mogelijkheden om een geschikte therapeut te vinden waar vervolgens een traject mee kan uitgewerkt worden.

Een vertrouwensrelatie komt tot stand en opdrachten worden meegegeven. 

Nieuwsbrief april - Online aanbod - Huidige dienstverlening

De Piramide blijft continuïteit bieden aan haar cliënten. Lopende begeleidingen maar ook nieuwe hulpvragen kunnen we in deze moeilijke en onzekere tijden aanpakken. Qua werking hebben wij ons volledig aangepast aan de COVID-19 maatregelen doch inhoudelijk is de invulling hetzelfde gebleven. Telefonisch en online wordt er getoetst naar de nood en hoe we het verdere verloop kunnen aanpakken, want mentale gezondheid is evenzeer cruciaal in dit 'corona-tijdperk'

Belangrijk!!!! Coronavrius COVID-19 UPDATE

Naar aanleiding van de laatste richtlijnen is de Piramide genoodzaakt om over te gaan tot een face-to-face lockdown! Niettegenstaande blijven wij online en telefonisch beschikbaar voor al onze cliënten/ patiënten en kunnen ook nieuwe aanmeldingen opgestart worden. Aarzel niet ons via mail of telefonisch te contacteren voor deze werking. Elke therapeut tracht dit aanbod aan te bieden en alzo te continuïteit te garanderen. Wij zijn tevens inzetbaar bij acute crisissituaties (al dan niet ten gevolge van het Coronavirus), dit opnieuw online en telefonisch.

De Piramide On Instagram

Belangrijk nieuws met betrekking tot onze werking, nieuwe collega's, aankondigingen over (groeps)trainingen maar ook tips en weetjes rond je mentale gezondheid zullen op deze pagina gedeeld worden.

Nieuwe collega Julie De Maeyer

Julie De Maeyer is sinds kort als acupuncturiste/voetreflexologe werkzaam in onze groepspraktijk.

Nieuwe collega Daphne De Man

Als klinisch psycholoog en systeemtherapeut in opleiding, hecht Daphne veel belang aan het individu en zijn context. De begeleiding wordt aangepast aan de wensen en de noden van de cliënt, en zijn of haar omgeving wordt hier zoveel mogelijk bij betrokken. Zowel kinderen, jongeren als (jong)volwassenen kunnen bij haar terecht. Als systeemtherapeut in opleiding heeft Daphne daarnaast een bijzondere interesse voor het werken met koppels en gezinnen.

Daphne is werkzaam in de praktijk te OLV Waver.

A night aut!

Spelletjesavond voor kinderen met autisme!
Omdat een avondje uit, een avondje ontspannen zonder te veel inspanning niet voor iedereen makkelijk haalbaar is, maar veel jongeren er wel nood aan hebben of er nieuwsgierig naar zijn, start De Piramide met ontspanningsavonden voor jongeren in kleine groep.

Nieuwe groep sociale vaardigheidstraining start Paasvakantie 2020!

Het doel is om de deelnemers meer weerbaar te maken door te werken aan hun zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden. We brengen sociaal inzicht en begrip bij, naast het inzicht in de eigen gevoelens, gedachten en competenties.

Pagina's