Sovasplash - Sociale vaardigheidstraining

Sociale vaardigheidstraining in open lucht, met respect voor social distancing, met water en fun.

Sommige kinderen leggen makkelijk contact, anderen zijn eerder verlegen. Kinderen kunnen zich tevens in groep vaak verschuilen en weten zich geen raad in nieuwe situaties. Via 8 sessies wordt er in groep stilgestaan bij:  ‘hoe start ik een gesprek’, ‘hoe toon je jouw gevoelens’, ‘welke houding neem ik aan’,  ‘hoe reageer ik op positieve zaken en op kritiek’, ‘hoe zeg ik op een sociaal gepaste manier mijn mening’, ‘wat zijn ‘de spelregels’ van vriendschap’. Kortom hoe ben ik sociaal vaardig.

Voor Wie ?

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Let op!!Maximum 5 kinderen

Wanneer ?

6-10 juli van 16-18u

Hoe ?

Verschillende thema’s worden uitgewerkt. Wie ben ik, wie is de ander. Gedachten delen en luisteren naar elkaar bevindt zich tevens in de kracht van het werken in groep. Wat is vriendschap, wat is pesten. Er wordt gewerkt aan de hand van gesprekken, oefeningen, rollenspelen. Ook worden er huiswerkopdrachten meegegeven en worden ouders telefonisch betrokken en ondersteund gedurende heel de training. Er zal voornamelijk buiten gewerkt worden alsook in het water. We respecteren 1,5 meter afstand en trachten creatief met de huidige maatregelen aan de slag te gaan in het belang van eenieder zijn gezondheid. 

Kostprijs ?

200 euro (inclusief: online intake, handout, online terugkoppel sessie)

Waar?

Stuur ons een mailtje indien u wenst in te schrijven of meer info wenst mbt de locatie en accomodatie:info@de-piramide.be