RESET: Ontladen & Opladen in het buitenland

RESET biedt een unieke combinatie van therapeutische gesprekken,yoga,mindfulness,rust,natuur en ontspanning in een rustgevend en inspirerend kader. RESET is er voor wie aandacht wil besteden aan zichzelf en in eigen groei wil investeren. Afstand nemen van het dagelijks leven in een omgeving waar rust en inspiratie centraal staat, helpt om (opnieuw) richting te geven aan je leven. RESET wil daarbij een duwtje in de rug geven. De vijfdaagse trip geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte om te genieten, maar ook om reflectie,nieuwe ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Zodat je opgeladen en met nieuwe energie terug naar huis gaat.

De yogasessies en gesprekken worden begeleid door een ervaren therapeut en yogateacher. De groep wordt beperkt tot maximum 4 deelnemers om voldoende individuele zorg te kunnen garanderen. Het kader is met zorg uitgekozen en biedt mogelijkheid om volledig tot rust te komen.

RESET gaat door van 3 tot en met 7 oktober op Ibiza. Voor vele een feesteiland, maar Ibiza is vooral een plaats van rust, natuur, spiritualiteit en nieuwe mogelijkheden. De magische rots Es Vedra met zijn hoge concentratie mineralen en metalen, de idyllische baaitjes en prachtige natuur hebben hier alles mee te maken.

Meer info:https://ellenvanlooy2.wixsite.com/reset