Vera Winckelmans

Jongeren & Auti Coach

Als jongerencoach help ik jou om de zaken in kaart te brengen en systematisch op zoek te gaan naar jouw doel en de gepaste weg naar hiernaartoe. We houden in gedachten dat leven en leren samenhangen en stellen realistische doelen. Rome is niet op één dag gebouwd; jouw welbevinden en studieresultaten verdienen ook de nodige tijd. Net als een architect tekenen we dus samen jouw groeiplan. Het is mijn doel om jouw rugzak te vullen met vaardigheden om je zelf sterk, zelfzeker, goed voorbereid en georganiseerd op weg te laten gaan.


Opleidingen: Master in de Communicatiewetenschappen, pedagogisch diploma, Bachelor in het Buitengewoon onderwijs, Psychologisch consulente i.o., jongerencoach, permanente vormingen rond autisme, leerzorg en coaching.

Doelgroepen: kinderen en adolescenten

Problematieken: leerproblemen en leerstoornissen (o.m. dyslexie, dyscalculie), ontwikkelingsproblemen en ontwikkelingsstoornissen (o.m. AD(H)D, autisme spectrum stoornis), sociale en emotionele problemen (o.m. faalangst, welbevinden), studiebegeleiding

Werkzaam te: Onze-Lieve-Vrouw-Waver

U kan mij rechtstreeks contacteren via: vera@de-piramide.be.