Mara Bosmans

Klinisch Psycholoog

Ieder van ons komt wel eens moeilijke momenten tegen in het leven en soms geraak je er alleen niet uit. Ik sta klaar om samen met kinderen en jongeren, en hun gezin op zoek te gaan naar wat hen kan helpen. Met jonge kinderen maak ik gebruik van speltherapie, omdat zij vaak beter in staat zijn om hun emoties, ervaringen en gedachten uit te drukken door middel van spel. Ik moedig dit aan door samen creatief bezig te zijn, rollenspellen te spelen of de verbeelding te gebruiken. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om ouders actief te betrekken in dit proces. Samen creëren we een veilige omgeving waarin we inzicht kunnen krijgen in de situatie, kunnen groeien en veerkracht kunnen ontwikkelen.
"Zelf iets oplossen, wil niet zeggen dat je het alleen moet doen"

Opleidingen: Master in de klinische psychologie voor kinderen en jongeren, Postgraduaat: Integratieve opleiding in de experiëntiële en cognitieve gedragstherapie voor kinderen en jongeren (2023- 2027)

Doelgroepen: kinderen, jongeren en hun ouders
Problematieken: sociale en emotionele problemen (depressie, angsten, stemmingsproblemen, onzekerheid, faalangst, ...), trauma, ADHD, dwanggedachten

Werkzaam te: De Piramide Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Erkenningsnummer: 972135108

U kan mij rechtstreeks contacteren via: mara@de-piramide.be