Jens Roelens

Klinisch Psycholoog/ Hypnotherapeut

 

Ik ben klinisch psycholoog en criminoloog van opleiding. Je kan bij mij terecht met zeer uiteenlopende problemen en klachten waaronder depressieve gevoelens, emotionele en sociale problemen, angsten, relationele problemen en diagnostische vragen. Elk met onze eigen expertises gaan we samen op zoek naar de gepaste begeleiding en handvaten om mee aan de slag te gaan. Zo kunnen we een kwalitatieve en vruchtvolle samenwerking tot stand brengen.

Daarnaast ben ik gediplomeerd en erkend hypnotherapeut door de National Guild of Hypnotists. Hypnotherapie is een zeer effectieve therapievorm. Hypnose verwijst naar een staat of conditie waarbij de persoon in hoge mate ontvankelijk wordt voor suggesties. Hypnose is een staat waarbij we STEEDS de volledige controle behouden en niets zullen aannemen of doen waar we zelf niet achter staan. Dit maakt dat de motivatie en de uiteindelijke werking volledig van onszelf komt. Er kan worden gewerkt met hypnotherapie bij zaken als: stoppen met roken, vermageren, angstproblematieken, zelfbeeld, psychosomatische klachten en pijnklachten geïnduceerd door stress en chronische pijnen (er wordt enkel gewerkt rond pijnen op verwijzing van een arts en/of wanneer alle andere medische behandelingen en testen zijn uitgevoerd). De combinatie met mijn klinische achtergrond maakt dat dit steeds op een medisch verantwoorde en ethische manier verloopt.

Opleiding: Master in de klinische psychologie en Master in de criminologische wetenschappen

Doelgroepen: (jong)volwassenen, koppels/gezinnen en groepen

Problematieken: Depressieve klachten, persoonlijkheidsproblematieken, sociale en emotionele problemen, angsten, relatieproblemen, diagnostische vragen (volwassenen: intelligentie, persoonlijkheid, ADHD, ASS)

Werkzaam te: Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Mechelen

Erkenningsnummer: 951126783

U kan mij rechtstreeks contacteren via: jens@de-piramide.be

PORTFOLIO