Cindy Van Craen

Klinisch Psychologe | Praktijkcoördinator

Na het volgen van een cliënt centered opleiding heb ik eveneens opleidingen gevolgd rond traumahulpverlening, Bemiddeling, EMDR, psycho-oncologie,hartcoherentie, burn-out coach,... Samen met deze theoretische kennis tracht ik met behulp van mijn praktische ervaring op een holistische manier te werk te gaan. Naast de gevolgde opleidingen en trainingen integreer ik eveneens cognitieve en gedragstherapeutische interventies bij de behandeling van o.a. depressie, chronische ziekte, burn-out.

Als bestuurdlid van de psychologenkring Mechelen tracht ik tevens op de hoogte te blijven van alle activiteiten, wijzigingen en updates omtrent ons beroep en zorg ik voor een transparante communicatie naar al onze teamleden van De Piramide. 


Opleidingen: Master in de klinische psychologie, Postgraduaat ontwikkelingsgerichte en experiëntiële kinder- en jeugdpsychotherapie, Postgraduaat familiale bemiddeling, Postgraduaat Psychodiagnostiek, Traumahulpverlening, EMDR (level 1+ level 2+ EMDR & angststoornissen), Psycho-oncologie, Act, Hartcohorentie, Erkend Burn-Out Coach, Erkend Gerechtsdeskundige.

Doelgroepen: kinderen, volwassenen, kankerpatiënten ,koppels, groepen en infoavonden

Problematieken: sociale en emotionele problemen (o.m. burn-out, depressie, stemmingsproblemen, onzekerheid, faalangst, …), gedrags-, leer- en opvoedingsproblemen, echtscheiding (expertise, bemiddeling, ondersteuning van kinderen), rouwverwerking, traumaverwerking (EMDR), begeleiding van kankerpatiënten.

Werkzaam te: Mechelen en Onze-Lieve-Vrouw-Waver/ psycho-oncoloog AZ Sint Maarten/ bestuurslid psychologenkring Mechelen

Erkenningsnummer:8021055961

U kan mij rechtstreeks contacteren via: cindy@de-piramide.be.